Review των προϊοντων του Τhe All Makeup Box

by - Ιανουαρίου 09, 2018





     Συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς!! Οι περισσότερες από εμάς γνωρίζουμε τι είναι! Εγώ προσωπικά τα λατρεύω, γιατί είναι ένας οικονομικός τρόπος, να γνωρίσεις και να προμηθευτείς προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης!!! Το τελευταίο από αυτά τα κουτιά που αγόρασα, στη μαγική τιμή των 15 ευρώ ήταν το Τhe All Makeup από Glowbox, το οποίο αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο...Το συγκεκριμένο ποστ όμως δεν θα είναι ένα review, του κουτιού, αλλά των προϊόντων, τα οποία είχε εντός...θα μπορούσα να το κάνω νωρίτερα, αλλά προκειμένου να τεστάρω τα προϊόντα και να κάνω μια κριτική πρέπει να τα δοκιμάσω καιρό! Θα το θεωρούσα ανέντιμο να σας κάνω, ένα review την πρώτη εβδομάδα, που δεν θα προλάβαινα να είχα μια ολοκληρωμένη άποψη (τουλάχιστον για τα προϊόντα περιποίησης, γιατί για τα προϊόντα μακιγιάζ είναι πιο εύκολο να καταλήξεις εάν σου αρέσουν), μόνο και μόνο για να σας γράψω ένα καινούργιο ποστ! 

  • FRESH LINE|HESPERIDES DECONGESTIVE & REJUNEVATING EYE CONTOUR SERUM
 Το serum μου άρεσε πάρα πολύ!!!Είναι ένα ενυδατικό και αντιοξειδωτικό serum!! Κάνει δουλίτσα με τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, αν και δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, είδα βελτίωση!!! Το χρησιμοποιούσα μόνο βράδυ, γιατί έχει αιθέρια έλαια από εσπεριδοειδή, τα οποία προκαλούν φωτοευαισθησία και δεν κάνει να τα τοποθετείς πριν και κατά την έκθεση στον ήλιο, αν και οι οδηγίες χρήσης δεν αναφέρουν κάτι ως προς αυτό.... Χρησιμοποιούσα το serum και μετά την κρέμα ματιών μου ή και μόνο του! Τοποθετείς στον παράμεσο σου, μικρή ποσότητα και κάνεις ελαφρύ μασάζ!! Τιμή:22,50 ευρώ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Aqua (Water), Glycerin, Spiraea Ulmaria (Meadowsweet) Extract, Propanediol, Arnica Montana Flower Extract, Potato Starch Modified, Caffeine, Panthenol, Solanum Tuberosum (Potato) Pulp Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract,Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Fruit Extract, Sodium Ascorbate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Vitis Vinifera Leaf Extract, Escin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Benzyl Alcohol,Gluconolactone, Hydroxyethylcellulose, Sodium Dehydroacetate, Lecithin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, RetinylPalmitate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, Citrus Medica Limonum (Lemon) Extract, Punica Granatum Extract, Sodium Gluconate, Sodium Hyaluronate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Elettaria Cardamomum Seed Oil Organically Cultivated Water Infusion Of Organic Thyme, Sage, Chamomile, Marjoram, Mountain Tea, Rosemary, Dictamnus And Lavender (Thymus Vulgaris, Salvia Officinalis, Chamomilla Recutita, Origanum Majorana, Sideritis Syriaca, Rosmarinus Officinalis,Dictamnus Origanum, Lavandula Angustifolia).
  • MARIO BADESCU|FACIAL SPRAY  ME ALOE, ΡΟΔΟΝΕΡΟ & ΒΟΤΑΝΑ
Είναι ενυδατικό σπρέι προσώπου, το οποίο αναζωογονεί την επιδερμίδα! Είναι από τα καλύτερα σπρέι - νεράκια προσώπου, τα οποία έχω δοκιμάσει! Mου άρεσε αρκετά και σίγουρα θα το ξανααγοράσω! Το χρησιμοποιώ ως βάση μακιγιάζ, πριν την ενυδατική μου και για σταθεροποίηση του μακιγιάζ! Όταν το ψεκάζεις στο πρόσωπο σου, αφήνει μία κολλώδη αίσθηση, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα, που μπορεί σε πολλούς να μην αρέσει, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί γιατί αυτή η αίσθηση δεν είναι μόνιμη! Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το απλικατερ του σπρέι, το οποίο ψεκάζει μεγάλη ποσότητα και ανομοιόμορφα, θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο!!
Τιμή:11,75 ευρώ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Water, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Fucus Vesiculous Extract (Bladderwrack), Gardenis Florida Fruit Extract, Polysorbate 20, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, CI 17200 (Red 33), CI 42090 (Blue 1)
  • ECO TOOLS| ULTIMATE SHADE DUO
  



   Δύο πινέλα σκιών από eco tools! Γενικά τη συγκεκριμένη εταιρία την αγαπώ, γιατί έχει ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα! Είχα πινέλα από ecotools, οπότε όταν τα είδα ότι τα περιέχει το συγκεκριμένο κουτί ενθουσιάστηκα!! Απλώνουν πολύ όμορφα τις σκιές και κάνουν ωραίο blend, αν και η τρίχα τους είναι συνθετική (αυτό το λέω γιατί η φυσική τρίχα, συνήθως λειτουργεί πολύ καλύτερα με τα πουδρένια προϊόντα, απ΄ ότι η συνθετική)! Τα προτείνω ανεπιφύλακτα! Τιμή:7,50 ευρώ.





  • JELLY PONG PONG| SUPERCHARGED EYE SHADOW DUO    
 Διπλές σκιές από Jelly Pong Pong! Έχουν βουτυρένια υφή, πολύ καλή απόδοση και κάνουν ωράιο blend! Oι αποχρώσεις είναι από τις βασικές, που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στα καλλυντικά της! Ενώ είναι καλές, δεν τις προτείνω, γιατί η συσκευασία είναι μικρή και είναι ένα σετ διπλών σκιών που το θεωρώ ακριβό... Η συσκευασία είναι γλυκούλα και έχει και καθρεφτάκι...Παρ΄όλα αυτά δεν είναι ένα προϊόν που θα ξαναγόραζα, στην αγορά μπορείς να βρεις παλέτες σκιών με 20 ευρώ το ίδιο καλές και ποιοτικές και με περισσότερες αποχρώσεις! Τιμή: 20,00 ευρώ.



ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
mica**, ethylhexyl palmitate*, talc**, zinc stearate**, polybutene, phenoxyethanol. [+/- (may contain/peut contenir) titanium dioxide (CI 77891)**, iron oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)**, D&C red no. 7 ca lake (CI 15850)]
*VEGETABLE-DERIVED (d'origine végétale)   **NATURAL (D’ORIGINE NATURELLE)

  • LAVISH | LONG MATTE LIPGLOSS - XTRA LONG LASTING


    Υγρό ματ κραγιόν από Lavish! Πράγματι είναι ένα ματ κραγιόν με διάρκεια και τίποτα δεν το κουνάει από την θέση του, αλλά ξηραίνει υπερβολικά τα χείλη και κάθεται κάπως άσχημα στις γραμμές, μετά από κάποια ώρα εφαρμογής...Είναι αρκετά οικονομικό, αλλά δεν είναι ένα προϊόν που θα ξαναγόραζα... Όποια δεν την ενοχλεί αυτό και θέλει διάρκεια, είναι το ιδανικό υγρό κραγιόν γι΄αυτή! Η απόχρωση του ήταν πολύ υπέροχη και δεν έκανε κενά! Τιμή: 5,00 ευρώ.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
ISODODECANE, CERA ALBA, MICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, PROPYLENE CARBONATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, PETROLATUM, AROMA. Μπορεί να περιέχει ακόμα: CI77891, CI77491, CI77499, CI77492, CI45410, CI45430, CI15850, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CI16035, CI77007, CI15985, CI75470, CI77861 (TIN OXIDE)
  • ME ME ME| BLUSH ME BOX BRONZE

     
Ωραίο Bronzer από Me Me Me... Εγώ σε γενικές γραμμές, είμαι ιδιότροπη με τα bronzer, λόγω της λευκής μου επιδερμίδας, αλλά το συγκεκριμένο με ικανοποίησε και σίγουρα θα το ξαναγοράσω! Όταν το άνοιξα, σκέφτηκα ότι θα είναι άλλο ένα bronzer, το οποίο θα καταλήξει σε κάποιο φιλικό μου πρόσωπο με πιο σκούρα επιδερμίδα, αλλά έκανα λάθος... Δεν γράφει έντονα, αλλά απλώνεται ομοιόμορφα και το αποτέλεσμα χτίζεται! Έχει βελούδινη υφή και δεν πορτοκαλίζει, ούτε έχει shimmer, πράγμα που το καθιστά ιδανικό και για κοψίματα! Η συσκευασία του είναι χάρτινη (στυλ Hoola από Βenefit) και έχει και καθρεφτάκι! Το πινέλο της συσκευασίας, δεν με βόλεψε και πολύ, αλλά το βρήκα πολύ cute!! Περιέχει parabens! Tιμή: 11,50 ευρώ



ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
MICA, TALC, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL PALMITATE, PROPYLPARABEN, METHYLPARABEN, UREA , TOCOPHERYLACETATE [+/- CI 77861 (TIN OXIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES)]

  • REN|PERFECT CANVAS SKIN ENHANCING PRIMING SERUM

     Ένα serum προσώπου, το οποίο λειτουργεί ως ιδανικό primer για το μακιγιάζ! Σαν primer είναι τέλειο, δημιουργεί μια υπέροχη βάση για το μακιγιάζ και σαν serum, το οποίο τοποθετείς όμως μετά την ενυδατική σου, είναι πολύ καλό. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και δεν μου έβγαλε λιπαρότητα, αλλά δεν καλύπτει τους πόρους... απλά είναι ένα ενυδατικό ακριβό primer... Δεν πρόκειται, να το αγοράσω (το κουτί είχε δειγματάκι), εμένα προσωπικά δεν με έπεισε, θεωρώ ότι η συγκεκριμένη εταιρία, έχει πολύ καλύτερα προϊόντα για να επενδύσω... Στα θετικά του είναι ότι δεν περιέχει σιλικόνη, όπως τα περισσότερα primer!Τιμή:64,50 ευρώ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Aqua (Water), Lactococcus Ferment Lysate, Glycerin, Maltose, Caprylyl/Capryl Glucoside, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Agave Tequilana Leaf Extract, Xanthan Gum, Parfum* (Fragrance), Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Lactic Acid, Sodium Chloride, Glucose, Limonene, Linalool.* 100% Natural Fragrance 
  • EGYPTIAN MAGIC ALL PURPOSE SKIN CREAM


  Μία πολυχρηστική κρέμα, η οποία κάνει και για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά και χείλη! Είναι ιδανική για τις ξηρές επιδερμίδες, προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση και μπορείς να τη χρησιμοποίησεις και ως μάσκα ενυδάτωσης! Μου άρεσε σε γενικές γραμμές, αν και δεν είναι για μένα, καθώς έχω λιπαρή επιδερμίδα! Ως lip balm, είναι απίστευτο, ως μάσκα μαλλιών πολύ καλή, ως κρέμα σώματος υπέροχη, αν και δεν απορροφάται και πολύ γρήγορα...αλλά εμένα μου θύμισε κηραλοιφή...βασικά είναι μια ακριβή κηραλοιφή, λίγο πιο λεπτόρρευστη (μην φανταστείς όμως), αυτό υποδεικνύουν και τα συστατικά της...και σ΄αυτό το σημείο αναρωτιέμαι αν αξίζει να την αγοράσεις...ό,τι υπόσχεται το κάνει, έχει φυσικά συστατικά, αλλά κυκλοφορούν στο εμπόριο τόσες κηραλοιφές πιο οικονομικές και έχουν απίστευτα αποτελέσματα! Εγώ προσωπικά δεν θα την αγόραζα, η απόφαση είναι καθαρά δική σας! Τιμή:25,00 ευρώ τα 59ml και 39,00 ευρώ τα 118ml.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Olive Oil (ελαιόλαδο), Beeswax (κερί μέλισσας), Honey(μέλι), Bee Pollen (γύρη), Royal Jelly (βασιλικός πολτός) and Propolis Extract(πρόπολη)

  Το κουτί στο σύνολο του άξιζε και η πλειοψηφία των προϊόντων μου άρεσε! Παρ΄όλο που μερικά από αυτά δεν θα μπω στην διαδικασία να τα αγοράσω στην κανονική τιμή τους ή στην full size εκδοχή τους και σας εξηγώ τους λόγους παραπάνω!!! 
   Τips για την αγορά συνδρομητικού κουτιού: Εγώ πάντα περιμένω να αποκαλύψουν το περιεχόμενου του κουτιού και μετά μπαίνω στην διαδικασία να το αγοράσω! Γιατί μου έχει τύχει να το αγοράσω και η πλειοψηφία των προϊόντων να μην μου αρέσει! 

                          Φιλάκια και μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε υπέροχα!!!

Υ.Γ.: Το ξέρω ότι δεν γράφω πολύ συχνά στο blog μου, αλλά επειδή σας κάνω πολλά mini review στο instagram (είχε γίνει και σχετική ψηφοφορία γι΄αυτό), δεν το θεωρώ απαραίτητο να γράφω κάθε εβδομάδα! Αν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας σχετικά!




You May Also Like

2 comments