Gift Box by Femme-Fatale Review

by - Δεκεμβρίου 12, 2018


Γεια σας ομορφιές μου! Σήμερα, θα κάνουμε review τα προϊόντα που εμπεριέχονταν στο gift box που μου έστειλαν από το κατάστημα Femme-Fatale, το οποίο όλες το ξέρουμε!!

Τα προϊόντα

Kueshi Astringent Face Toner 100ml, Τιμή:2,20

Το συγκεκριμένο τόνερ απευθύνεται σε άτομα με λιπαρές επιδερμίδες και ισχυρίζεται ότι αφαιρεί την περιττή  λιπαρότητα,  ενώ παράλληλα  ανακουφίζει και περιποιείται την επιδερμίδα.... Όσα τόνερ προσώπου έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής, είτε μου αφυδατώνουν πολύ την επιδερμίδα ή μου αφήνουν μια κολλώδη αίσθηση, γι' αυτό τον λόγο τα αποφεύγω...Το συγκεκριμένο τόνερ, είναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει, καθώς καθαρίζει την επιδερμίδα, χωρίς να την ερεθίζει και να την αφυδατώνει, αφήνοντας την απαλή και ενυδατωμένη, το οποίο μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι περιέχει αλόη και κολλιτσίδα που έχουν καταπραϋντικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Επίσης, έχει οινόπνευμα, όπως τα περισσότερα τόνερ που προορίζονται για λιπαρές επιδερμίδες, γι΄ αυτό τον λόγο όσες έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, ίσως να μην είναι κατάλληλο για εσάς.... Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσες έχετε λιπαρό δέρμα!

Συστατικά
Aqua, Alcohol Denat, Propulenglycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Extract, Arctium Lappa, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Hydroxyethyl Cellulose, Citric Acid, CI42090

Link:https://www.femme-fatale.gr/kueshi-styptiki-lotion-100ml.html


Kueshi Feel Free ενυδατική κρέμα προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες 30ml, Τιμή: 6,00

Αυτή ενυδατική κρέμα έχει αλόη, κολλιτσίδα, χαμομήλι, και δεν εμπεριέχει έλαια καθιστώντας τη κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες (δεν την συστήνω καθόλου για τις ξηρές)... Έχει ελαφριά gel υφή, η οποία θα έλεγα ότι μοιάζει με serum, καθώς απλώνεται εύκολα και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας! Προσφέρει ελαφριά ενυδάτωση, γι' αυτό τον λόγο προτιμώ να την τοποθετώ μόνο πρωί, ως κρέμα-ενυδατική ημέρας, καθώς το βράδυ πλέον θέλω πιο βαριές κρέμες... Επίσης, καταπραΰνει την επιδερμίδα, αφού το χρονικό  διάστημα που τη δοκίμαζα είχα βγάλει κάποια σπυράκια, λόγω περιόδου και είδα ότι επουλώθηκαν αρκετά γρήγορα! Κάτω από το μακιγιάζ λειτουργεί άψογα, χωρίς να  βαραίνει την επιδερμίδα και δεν χρειαζόταν να βάλω κάποιο primer! Πιστεύω, ότι η πολύ λιπαρές επιδερμίδες θα την αγαπήσουν!

Συστατικά
Aqua, Alcohol Denat, Arctium Lappa Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hidrogenated Polydecene, Trideceth-10, Potassium Sorbate, sodium Benzoate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Imidazolidinyl Urea, Parfum, Linalool, Citronellol *Ingredient from organic farming.

Link:https://www.femme-fatale.gr/kueshi-krema-proswpou-feel-free-30ml.html

Linecure Oily Hair Shampoo 300ml, Tιμή: 6.90€

Το συγκεκριμένο σαμπουάν με ενθουσίασε! Έχω λιπαρά μαλλιά και μέρα παρά μέρα, πρέπει να τα λούζω, ενώ με το συγκεκριμένο σαμπουάν δεν χρειαζόταν να τα λούζω τόσο συχνά! Επίσης, παρ'όλο που απορροφά αποτελεσματικά την λιπαρότητα δεν ξηραίνει τα μαλλιά, σε αντίθεση με άλλα σαμπουάν του εμπορίου που προορίζονται για λιπαρά μαλλιά και τα αφήνει απαλά και ενυδατωμένα. Σύμφωνα με την περιγραφή του είναι κατάλληλο και για άτομα που έχουν λιπαρά μαλλιά με πιτυρίδα, αλλά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα ούτως ώστε να σας πω την άποψη μου. Όσον αφορά το άρωμα του είναι υπέροχο, μου θυμίζει εσπεριδοειδή! Ένα αρνητικό είναι ότι εμπεριέχει parabens (ουσία που χρησιμοποιείται στα δερμοκαλλυντικά προϊόντα ως συντηρητικό), το οποίο εμένα προσωπικά δεν με πειράζει, καθώς είναι προϊόν που το ξεπλένεις και δεν είναι κρέμα που παραμένει στο δέρμα σου μέχρι να απορροφηθεί. 

Συστατικά
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocoglucoside, Sodium Lauryl Sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, PEG-40 Hydrogenated Castor oil, Trideceth-9, Parfum, Propylene Glycol, Vitis Vinifera (seed) extract, Quaternium-80, Lactid Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Piroctone Olamine, Guar Hydroxypropyltrimonium Cloride, Tetrasodium Edta, Hexyl Cinamal, Linaloon, Limonene

Link:https://www.femme-fatale.gr/linecure-oily-hair-shampoo-liparotitas-300ml.html

Elixir Matte Lipgloss, No, Τιμή: 5.00€


   Πιστεύω δεν υπάρχει κάποια που να μην έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο υγρό ματ κραγιόν. Στεγνώνει ματ, έχει διάρκεια (και χωρίς να χρησιμοποιήσω μολύβι για να κάνω το περίγραμμα), δεν κολλάει και είναι αρκετά άνετο στα χείλη! Μπαίνει στις γραμμές των χειλιών, όπως και η πλειοψηφία των ματ κραγιόν, αλλά δεν με ενοχλεί! Τη μυρωδιά του, δεν μπορώ να την περιγράψω, μου θυμίζει κλασσικό κραγιόν και είναι ευχάριστη!  Το θεωρώ value for money, καθώς δεν έχει να ζηλέψει κάτι από πιο ακριβά υγρά ματ κραγιόν και είναι paraben free!!

Συστατικά
Isododecane, Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Silica, Aroma, Cera Alba, Hydrogenated Polycyclopentadiene, Propylene Carbonate, Trimethylsiloxysilicate, Isopropyl, Titanium Trisostearate, Petrolatum.
Ίσως να περιέχει (+/-): CI 77007, CI 15850, CI 45430, CI 77499, CI 77891, CI 15985, CI 16035, CI 77288, CI 77491, CI 45410, CI 77492, CI 45380, CI 77510, CI 77861

Link:https://www.femme-fatale.gr/elixir-liquid-lip-matte-no-393.html
***

Λίγα λόγια για τις εταιρείες των προϊόντων 

Kueshi Natural & Pleasant Cosmetics

Είναι μια ισπανική μάρκα, η οποία εδρεύει στη Βαλένθια. Τα προϊόντα της Kueshi, συνδυάζουν ενεργά συστατικά με φυτικά εκχυλίσματα, είναι φιλικά στο δέρμα και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.


Hipertin

Είναι μία ισπανική εταιρεία, η οποία ειδικεύεται σε προϊόντα μαλλιών από το 1944 και είναι από τις πιο γνωστές στην Ισπανία. Πλέον εξάγει σε 45 χώρες παγκοσμίως!


Elixir Make up Cosmetics

  Είναι μία ελληνική εταιρεία, η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση προϊόντων, με εξειδίκευση στα βερνίκια νυχιών. Τα προϊόντα της Elixir, δημιουργούνται υπό αυστηρά συστήματα ελέγχου, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα τους. Πλέον η εμπορική της δραστηριότητα, έχει επεκταθεί και στην Ευρώπη.


                                                 ***
     Αυτό ήταν το review μου, για τα προϊόντα που βρήκα στο gift box μου, τα οποία θα τα βρείτε στα καταστήματα Femme -Fatale και ελπίζω να σας άρεσε!! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;;

~Φιλάκια και μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε υπέροχα!~
   





Ευχαριστώ το κατάστημα 
 Πατήστε τη photo για να κατευθυνθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα
για τα προϊόντα!!







**Τα εικονίδια (πράσινο, κίτρινο ή κόκκινο), δίπλα από τα συστατικά σημαίνουν:

--------->Ακαταχώριτη ουσία
------->Xαμηλή επικινδυνότητα 
------->Μεσαία επικινδυνότητα 
------->Υψηλή επικινδυνότητα 



Βάσει της EWG'S Skindeep Database: https://www.ewg.org/skindeep/#.WoIjpmnFLIU

Σημείωση: Πολλές ουσίες χαρακτηρίζονται ως μεσαίας ή υψηλής επικινδυνότητας λόγω της συχνότητας τυχόν αλλεργικών αντιδράσεων που μπορεί να προκαλέσουν (π.χ. τα αρώματα εντός των προϊόντων).

You May Also Like

0 comments